Hosting

szerverek elhelyezése, webtárhely, virtuális szerverek

Üzemeltetés
irodai üzemeltetés, szerverek üzemeltetése, IT hálózatépítésFejlesztés
komplex rendszerek fejlesztése, webfejlesztés, portálok, weboldalak

Tanácsadás
vállalati IT tanácsadás kis-, közép- és nagyvállalatok számára
Webfejlesztés
Az egyszerű webes megjelenéstől az összetett, nagy látogatottságú webportálok fejlesztéséig, minden területen jelentős tapasztalatunk van.
TOVÁBB
Olé Szerverhotel
Budapesten kiépített szervertermünkben tudjuk elhelyezni szervereit. A BIX-ben 100 Mbit-es és Gbit-es szerver elhelyezési lehetőséget kínálunk.
TOVÁBB
Virtuális szerverek
VPS hosting szolgáltatást nyújtunk virtuális szerverek kiszolgálására dedikált szerver számítógépeken.
TOVÁBB
IT üzemeltetés
Kis irodák, és nagy irodahálózatok informatika infrastruktúrájának kiépítése, folyamatos üzemeltetése. VPS, Szerverüzemeltetés
TOVÁBB

Gyakran ismételt kérdések: webfejlesztés

Van-e lehetőség egyedi, különleges szerződés kötésére webfejlesztés esetén?

Igen. Írja meg elképzeléseit és mi miután ezt átgondoltuk, küldünk Önnek egy webfejlesztési árajánlatot.

 

Mit jelent a linképítési díj webfejlesztés esetén?

Webfejlesztés során, a weblapján lévő kulcsszavak megtámogatásához szükség van weblapra mutató linkekre. Az ilyen linkeknek eltérő ára van attól függően, hogy magyar nyelvű (néhány száz Ft/link vagy angol nyelvű (olcsóbbak a hazai linkeknél, mert fejlettebb a linkcserélő hálózat, azonban sokkal több link szükséges, mivel nagyságrendekkel több a versenytársak száma).


Mit jelent a keresőoptimalizálási díj webfejlesztés esetén?

A keresőoptimalizálási díj magába foglalja a webfejlesztés során fellépő weboldal átalakításának díját, mellyel a weblap a keresőrobotok számára ideálissá válik, és a munkadíjat.


Hány link mutathat egy honlapra?

Általánosságban elmondható, hogy minél több jó minőségű link mutat a honlapra, annál jobb. Ezért webfejlesztés során érdemes kellő figyelmet szentelni a linkeknek.


Érdemes-e keresőoptimalizálni?

Mindenképpen érdemes ezt a webfejlesztést véghezvinni, ha ön az interneten hirdet bármilyen szolgáltatást és szeretne sikeres lenni. Manapság ez a legolcsóbb online hirdetési forma. A bannerek több százezer Ft-ba is kerülhetnek havonta egy portálon. A rákattintós hirdetések kb. 50 - 1500 Ft-tól termelnek érdeklődőket. Az első 10-ben levő honlap a presztízsen kívül átlagosan kb. 3-10 Ft-ért hoz potenciális érdeklődőt. Az Egyesült Államokban több vállalkozás is annak köszönheti mai piacvezető pozícióját és milliárdos forgalmát, hogy 15 évvel ezelőtt egyetlen kulcsszóra optimalizálták weblapjukat. Érdemes ezért hosszú távra tervezni és webfejlesztést igénybe venni!


Hány kulcsszó kell egy honlaphoz webfejlesztés esetén?

Ez a weblaptól függ. Két dolgot érdemes figyelembe venni: hányféle tevékenységgel foglalkozik az adott honlap, illetve hányat szeretne igazán sikeresnek látni. Szem előtt kell tartani azt is, hogy a honlap egy-egy oldalát 2-3 kulcsszónál többre nem lehet hatékonyan optimalizálni. Ez jelenti azt is, ha az éppen ideálisnál több kifejezésre szeretné jó helyen látni a honlapját, akkor azt értékes tartalommal/tartalmakkal, új oldalakkal kell bővíteni. Ezért webfejlesztés során ez az egyik legfontosabb szempont.


Milyen hamar kerül be a weblap az első 10 találatba, ha Önökkel keresőoptimalizáltatok?

Ez sok mindentől függhet, de általában ez a webfejlesztési művelet több hónapot is igénybe vehet, főleg új lapoknál, mivel a keresőgépek indexelési eljárása meglehetősen lassú. Olyan weblapoknál, ahol nagy a verseny az adott kulcsszó miatt, szintén több hónapot vehet igénybe. Mivel az Ön online versenytársa szintén optimalizáltat (folyamatosan webfejlesztés), ezért valamelyik versenytársat ki kell "ütni" az első 10-ből. Több millió találat képzelhető el egy kulcsszóra, de csak 10 helyezett lap van. Azonban addig Önnek semmit sem kell fizetnie webfejlesztésért, amíg az ön weblapja a kívánt helyezést el nem éri és utána is csak addig kell fizetni, amíg ott tudjuk tartani.


Számít az árnál a kulcsszavak száma webfejlesztés esetén?

Webfejlesztés során befolyásolja a munka végösszegét, hogy hány kifejezésre kell figyelni, de nem oly mértékben, mint azt máshol esetleg tapasztalja. Természetesen nem mindegy, hogy valakinél 10 vagy 150 forintos kifejezés van. A számok viszont lehetnek csalókák, hiszen az sem mindegy, hogy az adott kulcsszó, kifejezés optimalizálása mennyire nehéz. (Vannak kifejezések melyekre olyan erős verseny van, hogy arra speciális stratégiára lehet szükség.)


Weblapomat saját kezűleg is optimalizálhatom?

Hogyne lehetne saját kezűleg is bizonyos webfejlesztési műveleteket elvégezni, csak meg kell tanulni a webfejlesztési know-how-t. Ám ez nem olyan egyszerű, mint amennyire elsőre hangzik. Ráadásul webfejlesztést végezni professzionális szinten kivitelezni meg még nehezebb.

Önnek kell eldöntenie, hogy saját munkájával és szakterületével foglalkozik vagy hosszú hónapok, de inkább évek alatt elsajátítja a webfejlesztést, és azon belül a keresőoptimalizálás csínját-bínját. Azonban manapság a legtöbb kulcsszó versenybe hozása már elég nagy kihívást jelent a keresőoptimalizálással foglalkozó cégeknek is.


Mennyibe kerül a keresőoptimalizálás?

Ez a kulcsszó erősségétől és kívánt helyezésétől és a mennyiségétől függ. Részletesebben itt! 

Az árak az áfát nem tartalmazzák.