Hosting

szerverek elhelyezése, webtárhely, virtuális szerverek

Üzemeltetés
irodai üzemeltetés, szerverek üzemeltetése, IT hálózatépítésFejlesztés
komplex rendszerek fejlesztése, webfejlesztés, portálok, weboldalak

Tanácsadás
vállalati IT tanácsadás kis-, közép- és nagyvállalatok számára
Webfejlesztés
Az egyszerű webes megjelenéstől az összetett, nagy látogatottságú webportálok fejlesztéséig, minden területen jelentős tapasztalatunk van.
TOVÁBB
Olé Szerverhotel
Budapesten kiépített szervertermünkben tudjuk elhelyezni szervereit. A BIX-ben 100 Mbit-es és Gbit-es szerver elhelyezési lehetőséget kínálunk.
TOVÁBB
Virtuális szerverek
VPS hosting szolgáltatást nyújtunk virtuális szerverek kiszolgálására dedikált szerver számítógépeken.
TOVÁBB
IT üzemeltetés
Kis irodák, és nagy irodahálózatok informatika infrastruktúrájának kiépítése, folyamatos üzemeltetése. VPS, Szerverüzemeltetés
TOVÁBB

Olé webfejlesztés

Statikus oldalak

Sok esetben egy sima, cég tevékenységét bemutató statikus weboldal a legjobb megoldás cége tevékenységének a bemutatására. Ez esetben egy impozáns design és az Ön által megadott szöveges rész felhasználásával, egy olyan weboldalt állítunk össze, mely bizonyosan tetszeni fog ügyfeleinek, növeli cége elismertségét, és új ügyfeleket vonz. Egy ilyen, profi weboldal elkészítése már 50.000 Ft-ért megvalósítható. Egyedi megoldások, vagy nagy mennyiségű közlendő információ esetén az ár ennél magasabb is lehet. Egyszeri fizetés esetén: 50.000 Ft + tárhely Havi fizetés esetén, kezdő költség nélkül: 4.000 Ft/hó (tárhely szolgáltatást is tartalmaz)

Vállalatirányítási rendszerek

Manapság a hatékonyság maximalizálása végett a modern vállalatirányítási rendszerek egy részét, esetenként az egészet webes alapon lehet elérni. Ez garantálja a rugalmasságot és a fejlesztés is költséghatékony. Cégünk tapasztalatokkal rendelkezik mind projekt menedzsment, mind teljes ügyviteli megoldások elkészítése területén. Amennyiben egyedi megoldásra van szüksége, vagy csak tanácsot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Egyéb rendelkezésünkre álló megoldások

Munkáink során komolyabb fejlesztéséket végeztünk online fizetési megoldásokkal, nagyfokú biztonságot igénylő rendszerekkel, automatikus tárhely kezelő megoldásokkal.

Teljesen egyedi fejlesztések

Sok esetben, elsősorban nagyobb projektek esetén, a CMS rendszerek nem tudnak minden igényt kielégíteni, főleg nem az egyedieket. Cégünk többször került olyan helyzetbe, hogy amikor ilyen fejlesztéseknél vetélytársaink bedobták a törülközőt, mi ügyfelünk sokadik opciójaként megvalósítottuk, amire szüksége volt. Fejlesztő gárdánk naprakész tudással, és sokéves szakmai tapasztalattal bír. Minden fejlesztői területen rendelkezünk specialistával.

Grafikai megoldások, koncepciók

A weboldalak grafikai megvalósítását tudományos alapokra helyeztük. Az átláthatóság, és az igényes megjelenés mindig a főszempontok között van. Azonban a különböző termékek, szolgáltatások sokszor teljesen más alapokon nyugvó grafikai megvalósítást kívánnak. Munkatársain a grafikai koncepciók kialakítása előtt, mindig megvizsgálják a lehetséges alternatívákat, és a legelőnyösebb koncepció felé hajlunk a grafikai tervek kialakítása alatt.

Fejlesztés menete (egyszerűsítve)

  • Ügyfél igényeinek felmérése
  • Esetleges tapasztalatunkból adódó ötletek, változtatások megbeszélése
  • Specifikáció elkészítése
  • A specifikáció elfogadását követően szerződés aláírása
  • Grafikai tervek átadása, elfogadás esetén kidolgozása
  • A teljes fejlesztés lebonyolítása
  • Tesztelés
  • Átadás

Miért az Olé-val fejlesztessem weboldalam?
Sok éves profi tapasztalat, és rengeteg jól képzett munkatárs áll mögöttünk, miközben áraink nincsenek elrugaszkodva a valóságtól. Nálunk a fejlesztések ténylegesen befejeződnek, és ügyfeleink elégedettek munkáinkkal. Ön is tőlük hallott rólunk?


Az árak az áfát nem tartalmazzák.