Hosting

szerverek elhelyezése, webtárhely, virtuális szerverek

Üzemeltetés
irodai üzemeltetés, szerverek üzemeltetése, IT hálózatépítésFejlesztés
komplex rendszerek fejlesztése, webfejlesztés, portálok, weboldalak

Tanácsadás
vállalati IT tanácsadás kis-, közép- és nagyvállalatok számára
Webfejlesztés
Az egyszerű webes megjelenéstől az összetett, nagy látogatottságú webportálok fejlesztéséig, minden területen jelentős tapasztalatunk van.
TOVÁBB
Olé Szerverhotel
Budapesten kiépített szervertermünkben tudjuk elhelyezni szervereit. A BIX-ben 100 Mbit-es és Gbit-es szerver elhelyezési lehetőséget kínálunk.
TOVÁBB
Virtuális szerverek
VPS hosting szolgáltatást nyújtunk virtuális szerverek kiszolgálására dedikált szerver számítógépeken.
TOVÁBB
IT üzemeltetés
Kis irodák, és nagy irodahálózatok informatika infrastruktúrájának kiépítése, folyamatos üzemeltetése. VPS, Szerverüzemeltetés
TOVÁBB

Külföldi VPS szolgáltatásaink

Lehetőségek

Cégünk sok külföldi hosting partnerrel áll kapcsolatban, a világ minden pontján. Ezen partnereink virtuális szerver szolgáltatását értékesítjük. Önnek nincs más dolga, mint eldönteni, hogy melyik országban szeretné igénybe venni a szolgáltatást, és mi megmutatjuk Önnek a lehetőségeket. Természetesen, általunk minden esetben magyar nyelvű ügyfélszolgálat, és helyi kapcsolattartó is jár.

Miért jó egy külföldi VPS?

Bár partnereinkkel jó viszont ápolunk, természetesen saját VPS szolgáltatásunk népszerűsítését fontosabbnak tartjuk, mint az övékét, ugyanakkor vannak bizonyos esetek, amiket a külföldi célközönség, és ez esetben távolról költségesebb megvalósítás, vagy a jogi háttér miatt, érdemesebb külföldön futtatni. Ilyen esetekben szoktuk külföldi partnereink szolgáltatásait ajánlani.

Az árak az áfát nem tartalmazzák.