Hosting

szerverek elhelyezése, webtárhely, virtuális szerverek

Üzemeltetés
irodai üzemeltetés, szerverek üzemeltetése, IT hálózatépítésFejlesztés
komplex rendszerek fejlesztése, webfejlesztés, portálok, weboldalak

Tanácsadás
vállalati IT tanácsadás kis-, közép- és nagyvállalatok számára
Webfejlesztés
Az egyszerű webes megjelenéstől az összetett, nagy látogatottságú webportálok fejlesztéséig, minden területen jelentős tapasztalatunk van.
TOVÁBB
Olé Szerverhotel
Budapesten kiépített szervertermünkben tudjuk elhelyezni szervereit. A BIX-ben 100 Mbit-es és Gbit-es szerver elhelyezési lehetőséget kínálunk.
TOVÁBB
Virtuális szerverek
VPS hosting szolgáltatást nyújtunk virtuális szerverek kiszolgálására dedikált szerver számítógépeken.
TOVÁBB
IT üzemeltetés
Kis irodák, és nagy irodahálózatok informatika infrastruktúrájának kiépítése, folyamatos üzemeltetése. VPS, Szerverüzemeltetés
TOVÁBB

Olé tárhely szolgáltatások

A nagy igényeknek hála a webtárhely bérlő ügyfeleink kiszolgálására már több szervert állítottunk be, hogy Önnek zavartalanul működjön weboldala, és nehogy a technikai háttér gyengesége miatt veszítsen ügyfelet.

Webtárhely csomagjainkat és ezek árát a Tárhely csomagok menüpont alatt tekintheti meg, ugyanakkor, ha nincs tisztában vele, hogy Önnek pontosan mire is van szüksége, akkor a "Tárhely bérlés" menüpont tudásbázis almenüjében fontos információkat tudhat meg a tárhelyekről, webhostingról, hogy tisztábban lásson, mielőtt dönt.

Miért pont az Olé-nál helyezzem el weboldalamat?

Az Olé amellett, hogy a magyar viszonyok között kiemelkedően kedvező áron adja tárhely szolgáltatásait, komoly technikai háttérrel, komoly szakemberek bevonásával üzemelteti szervereit, melynek hála kiemelkedően magas 99% feletti rendelkezésre állást tud biztosítani ügyfeleinek, akik webtárhely szolgáltatásunkat igénybe veszik. Ezen felül a visszajelzések alapján nekünk van talán a legfigyelmesebb és legbarátságosabb ügyfélszolgálatunk, munkatársaink készségesen, és türelmesen fordulnak ügyfeleinkhez, legyen szó egy kezdős webhosting csomagról, vagy egy komolyabb portál tárhely és rendszer hátterének megoldásáról.

Gyakran ismételt kérdések

Mekkora viszonteladói kedvezmény jár a tárhely árakból?

Limit: 5 db Éves fizetés esetén (nem egy hónapban történt az 5 db megrendelésem, akkor csak azokra jár a kedvezmény, amivel meg lett a limit, illetve hosszabbítás esetén már az összesre.)

Kedvezmény mértéke: 30 %

Az árak az áfát nem tartalmazzák.