Hosting

szerverek elhelyezése, webtárhely, virtuális szerverek

Üzemeltetés
irodai üzemeltetés, szerverek üzemeltetése, IT hálózatépítésFejlesztés
komplex rendszerek fejlesztése, webfejlesztés, portálok, weboldalak

Tanácsadás
vállalati IT tanácsadás kis-, közép- és nagyvállalatok számára
Webfejlesztés
Az egyszerű webes megjelenéstől az összetett, nagy látogatottságú webportálok fejlesztéséig, minden területen jelentős tapasztalatunk van.
TOVÁBB
Olé Szerverhotel
Budapesten kiépített szervertermünkben tudjuk elhelyezni szervereit. A BIX-ben 100 Mbit-es és Gbit-es szerver elhelyezési lehetőséget kínálunk.
TOVÁBB
Virtuális szerverek
VPS hosting szolgáltatást nyújtunk virtuális szerverek kiszolgálására dedikált szerver számítógépeken.
TOVÁBB
IT üzemeltetés
Kis irodák, és nagy irodahálózatok informatika infrastruktúrájának kiépítése, folyamatos üzemeltetése. VPS, Szerverüzemeltetés
TOVÁBB

Tudásbázis: szerver hosting, szerverelhelyezés

Szerver hosting:

A szerver hosting során az ügyfél saját tulajdonú szerverének bérel helyet egy szolgáltatónál. A szerver hosting díjért cserébe a szolgáltató állandó áramellátást és szélessávú internetet biztosít, valamint magát a szervert egy állandó páratartalmú és a hőmérsékletű (23±2°C) szerverteremben helyezi el.

Szerverterem

A szerverterem olyan szoba, mely úgy van kialakítva, hogy a benne elhelyezett szerver számítógépek folyamatosan és problémamentesen üzemeljenek állandó hőmérsékleten, áramellátás és páratartalom mellett.

Szerverelhelyezés

Szerverelhelyezés a szerver hosting magyarra fordított elnevezése. A két fogalom ugyanazt a szolgáltatást takarja: az ügyfél díj ellenében szervereit klimatizált szerverteremben helyezik el.


Az árak az áfát nem tartalmazzák.