Hosting

szerverek elhelyezése, webtárhely, virtuális szerverek

Üzemeltetés
irodai üzemeltetés, szerverek üzemeltetése, IT hálózatépítésFejlesztés
komplex rendszerek fejlesztése, webfejlesztés, portálok, weboldalak

Tanácsadás
vállalati IT tanácsadás kis-, közép- és nagyvállalatok számára
Webfejlesztés
Az egyszerű webes megjelenéstől az összetett, nagy látogatottságú webportálok fejlesztéséig, minden területen jelentős tapasztalatunk van.
TOVÁBB
Olé Szerverhotel
Budapesten kiépített szervertermünkben tudjuk elhelyezni szervereit. A BIX-ben 100 Mbit-es és Gbit-es szerver elhelyezési lehetőséget kínálunk.
TOVÁBB
Virtuális szerverek
VPS hosting szolgáltatást nyújtunk virtuális szerverek kiszolgálására dedikált szerver számítógépeken.
TOVÁBB
IT üzemeltetés
Kis irodák, és nagy irodahálózatok informatika infrastruktúrájának kiépítése, folyamatos üzemeltetése. VPS, Szerverüzemeltetés
TOVÁBB

Szerver bérleti lehetőség az Olé-tól

Cégünk jelenleg is sok saját tulajdonú szerverét adja ki ügyfeleinek. Előre kialakított szerver csomagjainkat egy vagy két éves hűségszerződéssel is bérbe veheti, de ugyanezek a feltételek vonatkoznak arra az esetre is, amikor egyedi, saját szempontok szerint kialakított konfiguráció bérleti lehetőségei iránt érdeklődik nálunk.


Miért pont az Olé szerverbérlési lehetősége a legjobb választás számomra?
Szerverbérlési lehetőségünk azért egyedi és különleges, mert komplex szolgáltatást nyújtunk. Egyedi konfiguráció kialakítására is van lehetőség, de számtalan előre kialakított szerver csomag bérbeadásával is foglalkozunk. Ezen szolgáltatásunkhoz, Önnek nem kell cége pénzügyi adatait felmutatnia, nincs szükségünk előző évi mérlegére a hagyományos szerver lízing szolgáltatással ellentétben, ráadásul szerver bérleti szolgáltatásunk a igen kedvező áron elérhető.

Az árak az áfát nem tartalmazzák.