Hosting

szerverek elhelyezése, webtárhely, virtuális szerverek

Üzemeltetés
irodai üzemeltetés, szerverek üzemeltetése, IT hálózatépítésFejlesztés
komplex rendszerek fejlesztése, webfejlesztés, portálok, weboldalak

Tanácsadás
vállalati IT tanácsadás kis-, közép- és nagyvállalatok számára
Webfejlesztés
Az egyszerű webes megjelenéstől az összetett, nagy látogatottságú webportálok fejlesztéséig, minden területen jelentős tapasztalatunk van.
TOVÁBB
Olé Szerverhotel
Budapesten kiépített szervertermünkben tudjuk elhelyezni szervereit. A BIX-ben 100 Mbit-es és Gbit-es szerver elhelyezési lehetőséget kínálunk.
TOVÁBB
Virtuális szerverek
VPS hosting szolgáltatást nyújtunk virtuális szerverek kiszolgálására dedikált szerver számítógépeken.
TOVÁBB
IT üzemeltetés
Kis irodák, és nagy irodahálózatok informatika infrastruktúrájának kiépítése, folyamatos üzemeltetése. VPS, Szerverüzemeltetés
TOVÁBB

SEM - kereső marketing megoldások az Olé-tól

Kereső marketing?

A kereső marketing (angolul Search Engine Marketing, rövidítve SEM) az online marketing egy fajtája, ami eszközeivel egy weboldal láthatóságát akarja növelni a keresők találati oldalain.

Kereső Marketing

Cégünk teljes körű keresőmarketing megoldásokat nyújt. Azaz nem csak abban segítünk Önnek, hogy előre kerüljön a keresőkben weboldala, hanem abban is segítünk, hogy a potenciális vásárlók elérjék Önt, és vásárlókká váljanak. Segítünk weboldalának megfelelő kialakításában, hogy a vásárlók ne csak megtalálják azt, hanem használni, értelmezni is tudják az ott fellelhető információt. Ezen kívül természetesen egy weboldal készítésekor a keresőbarát weboldal kialakítást követjük, hogy a második pillér is sikeres legyen. Amennyiben jelenleg is rendelkezik weboldallal, gyorsan és hatékonyan tudjuk átalakítani azt kereső- és felhasználóbaráttá. A keresőoptimalizálással el tudjuk érni, hogy weboldala az Önnek fontos, gyakran keresett kulcsszavakra előre kerüljön. A megfelelő kulcsszavak kiválasztását természetesen el tudjuk végezni. Marketing megoldásaink keretein belül a fizetett kereső, szöveges és más hirdetések, hirdetési kampányok menedzselésében, kivitelezésében is profik vagyunk. Így a hatékony webes megjelenéssel, és marketinggel egyáltalán nem kell foglalkoznia, levesszük a terhet a válláról, hogy Ön a saját feladatára koncentrálhasson.


Az árak az áfát nem tartalmazzák.